Tapas til to - eller flere
Middagstips
Middagstips
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 200 g kjøttdeig
  • 1 rød chili, finhakket
  • 1/2 liten kepaløk, revet
  • 1 fedd hvitløk, revet
  • finhakket persille
  • salt og pepper
  • 3-4 ss vann
  • 1 rød paprika
  • 2 tomater - ev. 1/2 boks hakka tomat
  • 2 små sjalottløk
  • 1/2 ts chilipaste (sambal oelek)
  • 1/4 ts revet ingefær
  • 1/2 terning grønnsakbuljong
  • 2 dl vann
  • salt og pepper
  • 5-6 amandinepoteter, kokt møre i godt saltet vann
  • olje til steking
  • 1/2 boks hakkede tomater
  • 1 sjalottløk, finhakket
  • 1 rød chili, finhakket
  • 1 fedd hvitløk, revet
  • salt og pepper
  • finhakket persille
  •  
  • Foccacia
  • 2 dl lunkent vann
  • 15-20 g gjær
  • 1/2 ts salt
  • 1-2 ss god olivenolje
  • 3-400 g hvetemel
  • god olivenolje og Maldonsalt
  •  
  • Aioli
  • 1 eggeplomme, romtemperert
  • 1 ts dijonsennep
  • 1 ts hvitvinseddik
  • 1 dl solsikkeolje
  • 1 fedd revet hvitløk
  • salt
  • sitronsaft

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.