1 plate = 18 knekkebrød. 18 knekkebrød. Dette er opprinnelig en oppskrift jeg fikk av en studievenninne, men kominert med et salttips fra en kollega, et Farristips plukket opp i 4-stjerners middag og litt egne erfaringer
Enkle gode knekkebrød som er glutenfrie og fine for de som lever på en lavkarbo diett. Bre røren utover et bakepapirkledd stekebrett, bruk en slikkepott dyppet i vann så går det lettere, det blir sprøere og bedre knekkebrød jo tynnere du greier å bre røren utover
Disse knekkebrødene er grove, sunne og enkle å lage. Det er viktig at du smører bakepapiret med smør eller olje, slik at knekkebrødene ikke sitter fast i bakepapiret
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
En ting jeg har savnet helt siden jeg gikk over til glutenfritt, er ordentlige knekkebrød. Grunnen til at jeg heller av halvparten, er at oppskriften er nok til to stekeplater med knekkebrød, og hvis jeg blander i alt vannet på en gang, så tykner den så mye på grunn av fiberhusken, at den er vanskelig å få smurt utover når jeg kommer til brett nummer to
Knekkebrød er så kjempegodt, og er supert både til frokost, lunsj og til kveldsmat. Disse knekkebrødene er med chiafrø som gjør de ekstra sunne og gode
De krever ikke mange ingredienser og er veldig raske å lage, så perfekt hvis det plutselig dukker opp noen på døra eller hvis man fyser på noe en kveld
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.