Blåbærpai med vaniljekrem og crunchy topping
lindastuhaug - lidenskap for sunn mat
lindastuhaug - lidenskap for sunn mat
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 3,5 dl
  • 2 eggeplommer
  • 35 g sukrin
  • 20 g maisenna
  • 1 vaniljestang
  • 500 g blåbær
  • 2 ss sukrin
  • 100 g havregryn
  • 40 g ekte smør
  • eller kokosolje
  • 40 g sukrin goldevt. 1 ts kanel Smelt smøret i ei panne, tilsett havregryn og sukrin gold. Bruk middels varme, vendt rundt heile tida til en gyllen farge. Fordel som en topping over blåbærfyllet og steik kaka på 175 grader i 10-20 minutter, til en god og gyllen farge på toppen.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.