♦ 3 dl glutenfritt havremel ♦ 3 dl glutenfri havregryn♦ 2 dl solsikkekjerner♦ 1 dl vann♦ 2-3 ts havsalt- Start med å legge linfrø og psyllium husk i de 4 desiliterene med vann
Jeg har valgt å bruke Schär glutenfrie lasagneplater. 3-5 dl melk3 ss smør3 ss Toro glutenfri melblanding1/2 ts muskattnøtt2 dl revet parmesanost eller annen ostGlutenfri lasagneplaterRevet hvitost til toppingServer med en frisk salat
I denne kakevarianten bruker jeg, som ofte før, grønnsakskjøttet som ligger igjen i sentrifugen på juicepressa etter at jeg har laget juice på morgenen
Dette er absolutt de beste rundstykkene jeg noen gang har smakt siden mitt "glutenfrie liv" startet. -) Glutenfrie rundstykker har veldig lett for å bli tørre og harde, men disse rundstykkene var virkelig ferske, safitge og myke
Deilig frokostblanding som kan spises med melk, yoghurt eller kesam. Denne oppskriften kan varieres i det uendelige men havregryn, linfrø og rosiner er ingredienser som bør være med
I-stedet-for-ost3 dl nøttemelk eller annen melkeerstatning1 egg3 ss vann2 ss lyst glutenfritt mel eller maisenna1 ss sennep1 kryddermål salt1 kryddermål hvit pepperBland alle ingrediensene til sausen i en kasserolle
Laget en liten sjokoladekake i går, brukte en form på 24 x 34. Fant frem igjen Semper white mix og jeg må bare si at jeg er veldig glad i å bruke den melmixèn i kaker
Det er begrenset hva man kan finne av posesauser når man skal ha både glutenfri og vegansk versjon. Heldigvis kan man enkelt lage brunsaus fra bunnen med bokvetemel
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.