At det er kjempeenkelt å lage, med få ingredienser er heller ingen direkte bakdel. Har alltid hatt en forkjærlighet for sterk og eksotisk mat, og dette ble en innertier også hos ungdommen
Fikk gått meg en lang tur i dag også, her ser dere noen bilder fra dagens tur ->. Håper det står bra til, jeg er fortsatt skikkelig slapp og sliten – men det var deilig å se sola igjen i dag og blå himmel
Saltet er med å trekker ut vannet så de ikke blir vassne når de stekes. Ingredienser. Bland sammen alle krydder til kyllingen, sitron zest og saft skal oppi med krydderet, ha også over to ss god olivenolje, bland godtsammen
Jeg har det av og til ved siden av kylling, jeg tar rett og slett ikkekyllingen oppi. Et lite tips her er å gjøre dette en stund i forveien, dy kan faktisk gjøre det dagen før, smaken setter seg mer jo lenger det står
Rør inn de sammenvispede eggene til de har blandet seg godt med grønnsakene. For de som vil ha enda litt mer godsmak, kan man ha over litt sweet chili saus
olivenolje, salt, pepper, janapeno (jeg finner ikke den tasten som lager sånn bølge oppå n-en. Gryta må ikke være full for at den skal kunne brukes, men det er dumt hvis den har for lite plass til alt du vil ha i den når dere ikke er bare to eller én som skal spise maten som kommer ut av den
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.