3 dl
rødvin. Hvilken rødvin du velger vil ha et visst utslag på smaken. Jeg fikk for Pirineos Mesache, en spansk, relativt rimelig vin, som gir nydelig smak i denne gryten.
Hva skal du ha til middag idag. Til 2 personer trenger du. 300 g kyllingfilet, 1 løk, sukkererter, 2 gulerøtter, 2ss ingefær, 1 rød chili, 1 boks kokosmelk, 1 sitron, ris, 1 fedd hvitløk, Chilisaus
Man kan bestemme selv hva type man vil bruke, kjøttdeig, karbonadedeig, svinekjøttdeig, kyllingkjøttdeig eller kjøttkakedeig som gilde har kommet med nå
Kommer nesten i litt sommerstemning av denne. Dette er en middagsrett jeg lagde til min kjære mann i forrige uke, tenkte at det kunne falle i smak hos dere også
Ingenting smaker så godt i høstvær som en fyldig og god viltgryte. Denne lagde jeg ferdig kvelden før vi skulle ha den så jeg var sikker på den fikk koke godt inn og kjøttet ble mørt og deilig
Hjemmelagde vårruller er kanskje noe av det beste som finnes. Så godt. Ikke er det vanskelig å lage heller, det krever bare litt øvelse for å rulle vårrullene
Jeg anbefaler å bruke den, men dersom du ikke har, så går det bra å smake seg til med salt i stedet. Spennende kyllingrett med masse gode asiatiske smaker
Er faktisk enklere å lage enn det kan høres ut som, så kos deg med gode poteter med masse smak. Fløtegratinerte poteter er et herlig tilbehør spes til kjøtt og grillmat
Som mellomlegg bruker jeg squash. Det ble lasagne i dag. Enkelt og greit. Steker en pk kyllingkjøttdeig. Krydrer masse og har i en boks hakkete tomater
Oppdaget denne oppskriften, og måtte lage med min egen vri. Enchiladas er noe jeg har savnet etter at vi kuttet ut toroposer (ja, veit det er Old el paso)
Har nettopp proppet oss med denne godsaken av en middag, fantastisk. Siden jeg brukte estragon i kjøttblandingen og sennepsvinaigrette på salaten - to ting jeg forbinder med Frankrike - sier jeg at middagen har en fransk vri
Ikke nødvendigvis supersunn med nazi regime, men andre middager enn del vi vanligvis har. Robin var fornøyd med middagen, så da kan jeg klappe meg på skuldra å si takk for mat
Ingredienser. 800 g kyllingkjøtt uten ben 1/2 kopp finrevet løk 1/2 kopp tomatpuré salt etter smak 1/4 kopp revet ingefær 1/4 kopp presset hvitløk 1/4 kopp grovhakket løk 1/4 kopp hakket tomat 1/4 kopp hakket grønn paprika 2 ts gram masala
Kjøttkakene mine vil aldri bli like gode som mammas, men disse er ikke så verst de heller. Spe med melk og potetmel til du får en deig som er klissete og som fortsatt holder seg sammen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.