Nyttårsaften 2013/2014

Nyttårsaften 2013/2014

  • 7 Oppskrifter
Sjokoladeskål

Sjokoladeskål

Så enkelt lager du serveringsskål i sjokolade. -) Pass bare på at sjokoladen har stivnet helt før luften tas ut av ballongen
I serien sommarfriske supper: Agurksuppe

I serien sommarfriske supper: Agurksuppe

Agurksuppe er lett og frisk, og overraskande smaksrik til å vere laga av noko så enkelt som agurk. Den kan varierast i det uendelege, i dag har eg laga den med ruccola og løk
Mokkafromasj

Mokkafromasj

Ingredienser. 3 egg. 100 g. sukker. 3 dl kremfløte. 1 dl. sterk kaffe. 6 plater gelatin. grovrevet kokesjokolade. Fremgangsmåte
Tomatconfit

Tomatconfit

Tomatconfit, tomatchutney, kandiserte tomater, tomatsyltetøy. kjært barn har mange navn. Dette er en av oppskriftene fra kokkekurset vi deltok på sist helg
Multesorbet

Multesorbet

Hva med å ta det norskeste av alle norske bær og servere som sorbet. Sorbeten kan spiser slik den er, eller du kan servere den sammen med panna cotta eller tjukkmelkspudding