12 timer
sammen med et par spiseskjeer surdeigsstarter, skyller godt og tørker i dehydrator eller stekeovn
Quinoa
Linfrø
120 grader
før de blir direkte helseskadelige, så velger jeg å bruke moderate mengder og langt fra alltid. Men som sagt, bedre brød blir det når du bruker linfrø. I knekkebrød og rawfood kjeks bruker jeg linfrø, men spiser det ikke ofte, nettopp fordi jeg ikke vil risikere å basere kosten på delvis harske eller varmeskadede planteoljer. Bløtlegging av linfrø er viktig som med alt annet av nøtter frø og korn.
Jeg har siden servert denne retten til forskjellige venner, og alle spør om de kan få oppskriften. Vi ble invitert på middag til broren min og familien hans for en stund tilbake
Jeg har prøvd meg litt fram og funnet den måten jeg synes gir det beste resultatet. Den krever steking både på stekepanne og i ovn, men du kommer ikke til å angre når du tar en bit av resultatet
I tillegg er den mer tettsittende og tettere i halsen enn de andre jeg har strikka. Jeg er veldig svak for gråtoner, spesielt lyse melerte og klarte ikke la være å strikke en i den fargen
) Dette er punkter jeg tenker på i hverdagen og som hjelper meg til å holde riktig fokus. Det er det endelig fredag ogjeg stortrives i den nye leiligheten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.