Kyllingsuppe i kokosmelk med eple
BAKERINNENS BETROELSER
BAKERINNENS BETROELSER
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 5 1 vurderinger

Ingredienser

  • Lørdag og hva skal man lage til kvelds? Jo i kveld kan du lage en smakfull kyllingsuppe med kokosmelk og deilige smaker som karri, eple, ingefær, chili. I dag har min sønn vært på sonerenn på ski med både 3 km og sprintstafett, så jeg tenkte at jeg må lage noe som varmer litt i kroppen. Noe som gir energipåfyll til sprettene skigutter. Så da ble det en god suppe. Faktisk så sa han tre ganger i løpet av middagen at dette var godt, og mere skal det ikke til for jeg er fornøyd.
  • Kyllingsuppe 7-8 porsjoner
  • 600 g kyllingfileter i strimler
  • 3 gulrøtter revet
  • 1 eple skrelles og rives
  • 2 ss ingefær rives
  • 1 chili finhakkes
  • 3 ts karri
  • 1 ts paprikakrydder
  • 1/2 purreløk hakket
  • olje til steking
  • 2 bokser kokosmelk
  • 2 dl fløte
  • 5 dl kaldt vann
  • 1 dl kyllingfond/eller 2 buljongterninger
  • salt etter smak
  • 1/2 brokkoli i små buketter
  • 125 g eggnudler knekkes i småbiter
  • 1/2 lime saften

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.