En meget fin teknikk for å bringe frem smaken i grønnsaker er denne med olivenolje og kyllingkraft. En video vil komme med denne teknikken når anledningen byr seg, for det er en teknikk jeg personlig bruker veldig mye til mine grønnsaker
FYLL TIL KYLLINGPAI. Prikk paibunnen med en gaffel, klipp til et bakepapir som du legger i bunnen på paiformen oppå paideigen og tøm over tørre erter eller bønner, dette gjøres for at ikke paibunnen skal blåse seg opp og få en tykk bunn
Kok gulrøttene sammen med stjerneanis, hvitløksfedd og litt salt i vannet til de er nesten møre. Glasertegulrøtter smaker utsøkt til lam, okse, kylling og fisk
Glasertegulrøtter. Det ble et deilig måltid med mørt og saftig kjøtt. (Ikea har fine poser med ziplock. Bland alt til marinaden og ha den og kjøttet i en plastpose som lukkes helt tett
Kok opp vann med salt, sitronskall, laubærblad og eddik i en kjele. Tilsett gulrøtterog sukker. Legg kveiteskivene i kjelen og la fisken trekke til den er såvidt gjennomkokt,
Kveite er virkelig en særdeles god fisk, og sammen med sandefjordsmør er den rett og slett perfekt. Fisk er en delikat råvare som må behandles med forsiktighet
Her i Spania er jeg veldig glad i å spise litt rustikk husmannskost med masse grønnsaker. Men nå har vi ferie og da kan jeg kose meg med å lage middag som tar lang tid å lage, og som man sitter lenge ved bordet og nyter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.