Smak til med salt og pepper. Ta en stor kjele med tykk bunn, å ha oppi noen spiseskjeer olje. Jeg elsker indisk mat, og har laget en rett før, kylling tikka masala
Om du vil gjøre den billigere kan du gjerne erstatte en del av kyllingenmed grønnsaker. Ha på sausen, ha litt vann i sauseglasset, og rist med lokk på slik at du får all sausen med
Kyllingog asparges ble krydret med salt og pepper før steking i ekstra virgin kokosolje. Ruccola, rød lollo, søt paprika, purre, gulrøtter, marinerte hvitløk, chevre, stekt asparges og stekt kyllingfilet
Skjærte en halv boks med sherry tomater i to, og et par advocado. Serveres med grove brødskriver. Jeg kjøpte ferdig grillet kylling, og tok halvparten og rev i biter
Enkeltog greit. Det første jeg gjorde var og dele opp kyllingen i mindre biter og så steke den. Dette skulle koke i to minutter i samme stekepanna man hadde brukt til kyllingen
Bruk en panne med litt høye kanter. Denne deilige retten er så utrolig god at du må nesten bare teste den selv Nam Nam Som alltid alt i en gryte, så enkelt så godt
Populær og næringsrik risrett medkylling eller kalkun, grønnsaker og i dette tilfelle fullkornsris. Varier med blomkål, spinat, erter, eller brokkoli og i stedet for ris kan du bruke quinoa eller bulgur
Dette blandes og knuses sammen med en stavmikser til nesten alt av klumper er blandet sammen. “Det enkle er ofte det beste sies det”, og jammen har de rett
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.