1 litt
mindre mengde oppskåret aromasjampinjong, (portabellosopp var utsolgt i butikken)
1 hel
del kraft kokt på sellerirot, fennikel, løk, gulrot, hvitløk, hel pepper, shitakesopp, god rødvin, safter som har rent ut av lammet under «steking» og etpar avsagde lammebein
1 god
del smør og litt mel til sausen, og en masse olje til potetene
Samtidig skal det nevnes at dette er en av rettene som ble brukt i filmen «Julie og Julia» som i utgangspunktet inspirerte meg til å starte egen matblogg, det er derfor ekstra stas for meg å presentere den for dere her og nå
Form til kuler og ha i kjøleskap eller fryser for at de skal "sette seg". Eller du kan finne den i eboken min sunt snop og snacks som du også kan kjøpe på samme side
(Dette kan brukes i sausen og de fløtegratinerte potetene senere). Om du gjør dette er det veldig viktig at du passer nøye på temperaturen på steketermometeret så ikke kjøttet blirfor mye stekt
Rosmarinblandingen kanfortbli litt brent. Det som er igjen av væske i den dype langpannen kan brukes som kraft til saus, men smak at den ikke er for salt først)
Det er et lite helt mørkt rom, bakgrunnen blir lagt på i etterkant. Du kan lese mer om det her. Vi fikk ikke møte dommerne og Fridtjof før programmet startet, sikkert for at vi ikke skulle blifor godt kjent med dem, det var derfor ganske nervepirrende når de gikk rundt og omtrent ikke sa noe, samtidig som de tittet og fulgte med
Jeg har siden servert denne retten til forskjellige venner, og alle spør om de kan få oppskriften. Vi ble invitert på middag til broren min og familien hans for en stund tilbake
Derfor skal vi se på noen ting som kan hjelpe. Årsaken kan være mange. Stress, lite søvn, that time of month, dårlig fordøyelse, mye kunstig sukker og tilsettningstoffer
Server årets påskelam sammen med forvellet aspargesbønner, kantarell- og potetgrateng med sjysaus. Påskehøytiden er det lam og lammelår som forståelig nok får fortjent fokus og oppmerksomhet
Vil du, så kan du også ha poteter i formen sammen med grønnsakene. Timian (kan sløyfes). Vend rundt på grønnsakene slik at det blir olje og krydder på alle bitene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.