Ha i en kasserolle sammen med melk og fløte og varm på middels varme. Om du bruker vaniljesukkeri stedet for vaniljestang tilsettes det i eggene sammen med melisen
Her er oppskrift på en god du kan lage selv, med vaniljestang. Kok opp væsken og hell litt av den kokende væsken i bollen med eggeblandingen mens du rører
Før væsken koker hell halvparten i bollen med eggeplommene, maizena og sukker/søtningen. Dekk til med plastfolie og la den stå og godtgjøre seg i kjøleskapet til dagen derpå
Bland resten av melken med eggeplommene, visp lett og rør inn maisenna. Hell tilbake til kjelen og varm opp til kokepunkt på middels/høy varme mens du følger godt med og rører
For noen er det kanskje til og med starten på en langhelg. Det er fortsatt rabarbra-tid, og vi kommer med enda et tips til hvordan man kan ta i bruk rabarbra
Hjemmelaga Vaniljekrem. 21. 12. 2014 kl. 10. 47 i. Div tilbehør mat. Ingen kommentarer. Dette er jo bare så råenkelt å lage og såååå mye bedre enn butikk-kjøpt
Fyll kremen i en sprøytepose med en glatt liten tupp og sprøyt den inn i vannbakkelsene. 1. Ha 1,6 l melk, fløte, sukker og vanilje i en kjele og bring opp til kokepunktet
Sett med spiseskje eller sprøytepose på ei plate. Etter gårdagens innlegg om min første vannbakelse fikk jeg spørsmål om jeg kunne legge ut oppskrift, noe jeg sa ja til
Det ENESTE negative med hjemmelaget vaniljekrem, er at den er varm når du er ferdig, så det kan være lurt å lage den litt i forkant, gjerne dagen før du skal bruke den
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.