Stek karbonadedeig, krydre den med tacokrydder og fordel den i bunnen av en ildfast form. Tacoform. Her kommer oppskriften på en tacoform som jeg kom frem til litt ved en tilfeldighet i går
Og siden Mari har etterlyst oppskrifta her på bloggen, så deler jeg den med dere i dag. Bland sammen krydder, tomatpurè, creme fraice og philadelphia ost
Kom over en kremost på butikken jeg bare måtte teste - Philadelphiamed melkesjokolade. Alt piskes sammen med maskin til en luftig krem, og den er klar til ønsket bruk
Jeg var med i Oreo og Philadelphias konkurranse, om å lage beste oppskrift med Oreo-kjeks og Philadelphia, og jeg fant akkurat ut at jeg ble en av vinnerne
In a medium-sized mixing bowl, combine the crumbs,with the melted butter. Hi everyone, Sharing the recipes of all the tree winners from the “Philadelphia CheeseCake Challenge” like i promised yesterday
Sjokolade cupcakes toppet med en frisk philadelphia krem med revet limeskal, gjør virkelig susen. Rør godt sammen med revet limeskal og saften fra den, til en solid masse
Step 1Pisk egg og sukker til eggedosisStep 2Tilsett hvetemel, natron, kanel, salt og vaniljesukker og vend dette forsiktig innStep 3Vend inn soyaoljeStep 4Vend inn raspet gulrotStep 5Smør muffinsformer og sett de i en muffins stekebrettFyll muffinsformer halvfulle med røreStep 6Stekes i ovn på 200 grader i ca 12 – 15 minutterStep Avkjøles på rist. Topping1 pk Philadelphia ost (vanlig ikke lett)1 ts Vaniljesukker50 gram Smør (rom temperert)250 gram Melis1 ss SitronsaftStep 1Pisk alt sammen godt i en miksmaster til all en «luftig» og glatt masse Step 2Fordel fyllet over de avkjølte muffinsene og pynt med gulerøtter laget av marsipanTrykk HER for å lære hvordan du lager marsipangulerøtter 4 stk Egg
Denne desserten lager du raskt med frisk og syrlig ostekrem lagt lagvis med Oreokjeks. Du kan tilbrede desserten noen timer før servering og sammen med jordbær blir den kjempegod
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Bland sammen philadelphia, rømme og melis i en bolle. Knus så opp digestive kjeks i små smuler, kan gjøres med stavmikser som har liten blender, eller ved å knuse dem fint i en liten brødpose
♦ Om du ikkje er glad i kokossmaken eller ikkje har kokosmelk som har stått kaldt, kan du bruke philadelphia naturell i glasuren istedenfor kokoskrem og kesam
Da en av kollegaene mine kom på jobb med restene av en sjokoladekake i langpanne på mandag og hun fortalte at hun hadde funnet oppskriften på Trines Matblogg, tok jeg hintet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.