Så da har du en god grunn til å lage pai oftePaibunnen spiller sjelden hovedrollen når det serveres pai, men en god pai begynner og slutter med en god bunn
Paibunn. Mens paibunnen forsteker lager du paifyllet. Ha fyllet i den forstekte paibunnen. Paibunnen er sunn fordi den inneholder grovt mel og cottage cheese og bare litt fett
Fremgangsmåte Kna ingrediensene til paibunnen sammen og klem utover i en smurt paiform. Lagre oppskrift Skriv ut Paibunn 60 g smør 40 g philadelphiaost 140 g havremel 2-3 ss vann. Stek karbonadedeig med krydder og vann, rør inn creme fraiche, salsa, mais og grovhakket løk – ha over paibunnen, topp med revet ost og stek i ytterligere 15 min
Etter eg lagde middagspai med grov bunn for ei stund tilbake, funderte eg litt på korleis eg skulle få til å lage en paibunn som både skulle evre glutenfri og melkefri - og her er løsninga
Men istedet for den tradisjonelle paibunnen av mel og smør velger jeg heller en magrere bunn. Denne paibunnen blir nesten litt som en blanding av ostesufflè og pai
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.