Steik ca 1 time på ca 200 grader i vannbad. ca 1 time på. Mmmm, kjøttpudding. 2 pk kjøttdeig2-3 fedd kvitløk 1 egg seltinsaltsaltpeppermixpaprikapulver 3-4 ss seterrømmeca 1 dl fløte (prøv deg fram) (og kanskje litt vatn)
Dagens bloggoppskrift blir på brun saus. Av og til er det greit at middagen nærmest gjør seg selv. I fryseren hadde vi noen ferdige kjøttboller som inneholdt under 5 karbohydrater pr
Ikke lett å få mousakka til å se fint ut på en talerken. Ha på litt ost og hel over den hvite sausen. Stek på 225 grader i 25 til 35 minutter, eller til osten er sprø og gylden på toppen
Men på denne måte har også smaksløkene fått utvikle seg, og nye ingredienser introdusert. Denne retten kan lages på hundrevis av måter, og hver gang vi lager den, blir den litt annerledes enn sist
Deretter potetpurè og ost på toppen. 1 porsjon potetpurè400 g kjøttdeig3 ss olivenolje1 hakket løk1 fedd hvitløklitt tabasco1 boks hakkede tomatersalt og pepper200 g revet ostSett ovnen på 200 grader Stek kjøttdeig, krydre med salt og pepper
Stek bacon og legg oppå mosen sammen med de stekte pølsene til. Kok potetene møre i godt saltet vann. Mens potetene fortsatt er varme, press eller mos halvparten av dem sammen med smøret
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.