. Går det an å ignorere en forkjølelse. Hanne gjør et tappert forsøk på å glemme at halsen føles som sandpapir, og håper at det hele er over til i morgen
Det som i går var et lite snødryss, var i dag morges blitt til 10 cm nysnø. Da vi dro til jobb i dag var det som gå ut i et julekort – hvis man ser bort bra den stikkende vinden som ventet rett rundt hjørnet
Denne retten er av dansk opprinnelse og kalles Million bøff, og dette fordi du bruker karbonade kjøtt, som hakkes i tusen biter, løk surres sammen med dette og en brun saus helles over
Ha mer olje i wok'en og brun kjøttet på alle sider. 400-500 g biffkjøtt2 fedd finhakket hvitløk2-3 ss finhakket ingefær1-2 grovhakket løk3 ss vann2-3 vårløk, skjært i skiver på skråMarinade. Bland sammen ingrediensene til marinaden, og mariner kjøttet i 15 minutter. Server gjerne med jukseris (revet blomkål)* * ** * * 400-500 g biffkjøtt
Nakkekoteletter er marmorert kjøtt, og helt super lavkarbomat. Vi ser at det kommer en jevn strøm av nye likere på Facebook-siden vår om dagen, og antar at det kanskje er en del av dere som har bestemt dere for at nå må det bli lavkarbo etter at kiloene kanskje har sneket seg litt på i løpet av sommeren
", og så kom jeg til å tenke på denne frokostpannen fra Min Lavkarbomat, og så hadde det brått ballet på seg til noe skikkelig gode greier, og vi spiste opp alt