Sitronfromasj med varme bær
Hanne og Karis lavkarbohverdag
Hanne og Karis lavkarbohverdag
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 8 plater gelatin
  • 5 egg
  • 1 boks kesam
  • 0,5 ts økologisk vaniljepulver
  • 1 dl Tagatesse
  • 3 dl kremfløte
  • 1 sitron
  • 0,5 dl vann
  • 2. Ha i eggeplommene, Kesam, vaniljepulver og tagatesse
  • 4. Så er det klart for bolle nr
  • 3. Ha i fløte og en teskje Tagatesse, og pisk til fløten er stiv
  • 6. Ha i den piskede kremen
  • 3 skal over i bolle nr
  • 1, og smak til om du synes blandingen er passe søt

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.