Haes i ei form, der botnen er kledd med bakepapir,smør også kantane litt med smelta smør. Når ostemassa er heilt stiv, kan du pynte den medsmelta sjokolade
Deretter lager du eggedosis med egg og søtning. Riv førs gulrøttene med fint rivjern. Enkelt og greit. Så når jeg kom over en lavkarboversjon av den, var det egentlig ikke så veldig mye å lure på
Påførste forsøk malte eg valnøttene medstavmiksar,og massen vart alt for feit. Det beste er å malenøttene med kvern, då blir ikkje feitt frigitt påsamme måte
Konfekt hører med til jul. Du kan også lage kuler av kokosmassen og dyppe i sjokoladen - dette blir penere, men jeg er litt lat, og velger å gjøre det på den lettvinte måten
Finn fram en ny bolle og ha i eggehvittene sammen med en liten klype salt. Kjempemorsomt, selv om Ingrid Bjørnov slet med en influensa som gjorde stemmen hes
*gluten er proteinet i hvete, akkurat som whey og kasein er proteinet i melk. Luftige lavkarbo sveler. Bland sammen alt det tørre i en bolle og rør sammen
krydre med salt og pepper. I dag vart det pølsegrateng, ein variasjonmed sellerirot. Ha så oppi sellerirot (som du har skrella og skjert i tynne skiver) og kvitløk
Jeg har ikke prøvd å lage disse uten egg, men du kan prøve No-egg tilsvarende, eller linfrøegg der du blander malt linfrø med vann og lar det svelle før bruk i oppskriften
Smak til med presset sitronsaft og evt. Vi tenkte å markere denne overgangen med hjemmelaget sorbet. Påske markerer for mange overgangen mellom vinter og vår
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.