Det er helg og baketid, eller kva. Desse sprø sjokoladekjeksene med søtt ostefyll blei utrulig gode i seg sjølv - men eg har også videreutvikla fleire nydelige oreovarianter av grunnoppskrifta som vil dukke opp her etterkvart- ett av resultata får dere lengre nede på bloggen
Så ulempen med lavkarbo er at man må bake sin egen mat og ta med. Men det går jo greit det også, kan ikke gi opp hver gang vi skal i selskap eller bort
Det er meldt ekstrem vær i nord og er spent hva som kommer, men perfekt inne vær blir det tenker jeg, kan kanskje friste dere med noe herlig søtt og godt i dag,
I tillegg har eg brukt yaconsirup og sukrin som gjer til at dei har lav GI, som gjer dei godt egna til både diabetikere, lavkarbo- tilhengere og andre som vil unngå rask blodsukkerstigning
anbefales for alle ostekakeglade mennesker, lavkarbo eller ei. Bærsausen forsvant så fort at jeg ikke rakk å ta bildet av herligheten, men jeg lover deg at du kommer til å synes at dette var en av de beste av ostekaker du har smakt
- Del deigen i to og rull til to pølser som trykkes flate på bakepapirkledd stekeplate. - La de avkjøle nesten helt på stekeplata, skråskjær og legges på rist til de er helt avkjølt
I går var vi på hytta og gjorde den klar til vinterstengning. Overraskelsen var stor da vi oppdaget at bjørnebærbuskene nå sto med modne og store bjørnebær
Og siden jeg har kommet i skikkelig julestemning, får du ikke en eneste lavkarbojulekake av meg, ingen lavkalorikake heller, og jeg skal ikke snakke om smør og mettet fett og helsa di
Gjort klar til frokosten i helgen, ferske mandelkjeks med havsalt og sesamfrø, mmm. Gleder meg allerede til en lang frokost med kjeks med ost og nykokt duftende te, og god tid å nyte den
Tenk dere det da, jeg har nemlig blitt veldig kresen på kaffe og nå kan jeg altså lage den aller beste iskaffen billig her hjemme, og den er uten sukker, den er vegansk oglavkarbo
) Disse er langt ifra lavkarbo, men de smaker så godt at jeg kommer til å spise dem likevel. Det kommer besøk til helga, og da ville jeg diske opp med mine klassiske frokostbrød
Med en mor som er diabetiker så er det alltid morro å lage noe hun også kan kose seg med til jul. Her er både nøttebunn og gulkrem laget med Sukrin, en fullverdig erstatning til sukker i bakverk