I denne oppskriften byttet jeg ut nesten all melk, men ferskpresset appelsin juice(nesten samme oppskrift som sjokoladeog valnøtt scones) Dette skulle egentlig bli en slags scones, jeg formet ikke deigen så mye med hevtemel, dermed det fløt utover slik at det ble en slags hvetekjeks
Knus kjekseneog smelt smøret. Jeg var svært skeptisk til å bruke bjørkepinner med bark – siden det er unison enighet mellom Ingrid Espelid oggoogle om at bjørkepinnene må avbarkes
Før Desember måned kommer og juleoppskriftene kjem på rad og rekke, så må eg dele oppskrift på ei frisk, søt og veldig god ostekakemed smak av bringebær og kvit sjokolade
Gubbens ostekake, med frisk smak av appelsin, og pepperkakebunn. En helt nydelig ostekake som ble ve mottatt i Gubbens fødselsdagMed pepperkakebunn, søtt ostefyll og syrlig topping
Sunnere, proteinrik ostekakemed smak av vanilje ogsjokolade. Når bunnen er klar lar du den avkjøle seg mens du setter i gang med å lage selve ostekaken
Legg kjeksene i en pose og knus disse. Hell blandingen over kjeksebunnen. Det anbefaler jeg deg at du gjør, og at du bruker den til å prøve ut denne fabelaktige ostekakenmed hvit sjokoladeog rabarbrakompott
Her har dere en sunn og veldig god ostekake – med en liten touch av påske. Bland den smeltede gelatinen inn i i appelsinsaften, hell over ostekremen og sett kjølig i en times tid
Ha gjendekjeks strø på den ene halvdelen og lion king strø på den andre Pynt med biter av kvikklunsj, lion king og ferrero rocher Ha litt knust kandisert appelsin over kjeks strøet Sett kjølig et par timer så er den klar til servering
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.