Klipp opp kongekrabbebenamed en saks i passe stykker (helst over hvert “ledd”). Men i dag må jeg si at jeg tok meg selv i å skryte av meg selv, så med andre ord, it´s a keeper
Grillet kongekrabbe serveres med toast og limemajones. Kongekrabbe smaker utrolig godt, bedre enn hummer - synes jeg, men det er selvfølgelig en smakssak
Jeg er klar med grillmat og mangosalat. Velg en olivenolje av god kvalitet med fruktig og rund smak. Denne fantastiske mangosalaten er noe av det beste jeg har smakt
Jeg serverte den med hjemmelaget majones, glutenfrie hvite rundstykker og en frisk salat. Kongekrabbe er fantastisk godt, og stort bedre enn dette blir den ikke
H. v. i. s. d. u. –. o. m. e. g. f. å. r. n. b. ø. t. l. a. p. (. h. ). ,. j. N. k. F. 1. D. S. T. /. y. 2. M. K. B. L. U. R. G. c. V. 0. 6. -. E. 3. A. w. t g
I denne retten har jeg gratinert kongekrabbemed blåmuggost og vårløksmør og servert med en frisk salat og glutenfrie fine rundstykker med restene av vårløksmøret
Rør sammen olivenolje, salt, pepper og smak til med sukker og bland det lett inn i salaten. Rens og del frukt og grønnsaker i små terninger, vend inn SALMA Cubes
Kjøttet fra kokosnøtten skjæres i smale strimler og blandes med fruktkjøttet. Hvis mangoen eller ananasen ikke er helt modne drysses de med litt sukker og la dem trekke i 10 minutter
Dette var så godt at jeg MÅTTE dele det med dere. Kanskje det kommer flere matoppskrifter etterhvert, for jeg har fått sansen for å diske opp med andre ting enn kaker også
En deilig & frisk mangosalatmed marinerte scampi. Med andre ord et frisk tilskudd til mange retter. Du kan også bruke mangosalaten som tilbehør til større middager
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.