Enkel, frisk og god formkakemed deilig sitron ogkokos smak. Jeg vil dele med andre. Bland det tørre, mel, vaniljesukker,bakepulver ogkokosog vend det forsiktig inn i eggedosisen
Stikk et hull i hver bolle med en finger og ha en klatt fyll i hullet. Tilsett melken og varm til ca. Få ukens kake som nyhetsbrev Her får du svært så praktiske kokketips
Denne frokostblandingen er full av friske smaker og den er helt rå og derfor proppet med vitaminer, mineraler, enzymer og fiber + at den er lettfordeøyelig og glutenfri
Hvis du er usikker på når de er ferdig, så kan du bare stikke en gaffel eller en kakepinne i cupcakesene, og hvis det da ikke henger igjen noe på pinnen så er de ferdige
Pynt deretter kakenmed friske bær, jeg brukte jordbær delt i to, bringebær og amerikanske blåbær. Men da jeg fikk denne servert av en god kollega, snudde det min kakeverden (og alle andre som fikk en del av denne)
visp kremfløten sammen med kakao og melis. En herlig sjokolade fristelse med sprø Daim i kremen. D bunnen kan du lage dagen før og bare oppbevare den i kjøleskap
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.