Du kan også ha over krydder, hvitløk eller noe annet du liker. Nanbrød er et populært brød til sterke retter og spises i Iran, Afganistan og sentralasia
finhakk evt hvitløken å bland den godt inn. Deilige myke nanbrød. ) Nanbrød. 5dl melk 1/2 pk gjær 3 dl youghurt naturell 4 Ss olivenolje jeg liker å å ha finhakket hvitløk i men dette velger du helt selv
Nanbrød er et indisk brød som brukes som tilbehør til indiske retter. Nanbrød skal man egentlig steke i en tandooriovn, men det går fint ann å steke i en vanlig elektrisk ovn på full varme
Smeltet smør og evt ønkset krysser (frisk koriander, hvitløk). Rett før steking, pensler du toppen av nanbrødene med det smeltede smøret og dryss over evt krydderet
Nanbrød er en av rettene på vår tapas meny. Jeg bruker tyrkisk yoghurt i mine nanbrød. Denne oppskriften gir 6 store nanbrød eller 8 mindre. 1/2 ts hvitløkspulver. 1/2 ts hvitløkspulver
Nanbrød er for mange fast tilbehør til indisk mat. Til 6 nanbrød trenger du. Til 6 nanbrød trenger du. Du får kjøpt greie varianter i butikken, men hvorfor ikke lage det selv
Det hender sikkert at du ender opp med å bake noen hvitløksfedd i forbindelse med tilberedningen av diverse middager, som når du steker lammelår eller skinkestek i påsken eller til jul
Svinejøttet er langtids marinert i koriander, lime, hvitløk, chili, ingefær og spisskummin. Legg opp maten på nanbrødet ved å ta en rikelig mengde rømme i bunnen og en god porsjon kjøtt
Om du vil variere brødene, kan det være godt å presse eller finhakke noen fedd med hvitløk eller litt fersk koriander, og presse inn i den ene siden av brødet før du steker
Nanbrød er et viktig tilbehør til indisk mat, det blir ikke det samme uten. Nanbrød stekes tradisjonelt i tandoriovn, men det er ikke akkurat noe som er vanlig å ha i hjemmet
Jeg leste på TRINESs MATblogg og Mat på bordet om konfiserte tomater og hvitløk. Hvitløk confit. Mos hvitløksfedd med oljen så blir dette den beste pizzasausen ever
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.