Spaghetti og kjøttboller blir aldri det samme med disse kjøttbollene. Blandingen bør være svært fuktig, men likevel holde formen når rulles til kjøttboller
gode kjøttboller med tomatsaus og spagetti. Kjøttboller med tomatsaus og spaghetti er kjempegod og familievennlig mat og smaken kan varieres med ulike urter, krydder og andre smakstilsetninger
Fukt hendene og form farsen til kjøttboller. Bland egget og melken i en skål. Skjær bort kantene på brødet, og legg brødet i skålen slik at det suger til seg væsken og blir mykt
Italienskekjøttboller i vin-/tomatsaus. 18 små kjøttboller/4 personerStekeovn 180 grader 40 minutterKjøttboller. 2 brødskiver, ikke mørkt, i terninger1 dl melk---1 liten løk, finhakket1 fedd hvitløk, finhakket2 ss olje til steking av løk---400 g karbonadedeig (kjøttdeig)2 ss nyrevet parmesanost1/2 ts revet muskat1 ts salt1/2 ts pepper1/2 dl olje til steking av kjøttboller --- Saus. Form 18 runde kjøttboller ved å dyppe en spiseskje i kaldt vann og så i deigen og form den rund og fin i fuktet hånd. 18 små kjøttboller
Nydelige, saftige kjøttboller med smak av Italia. Her har jeg raidet krydderkassen min, og brukt litt av alt jeg hadde - gressløk, toppløk, persille, timian, hvitløk og oregano
Form til runde middels store kjøttboller. Ha et godt lag med tomatsaus og kjøttboller. 1spaghettiKjøttboller Forvarm ovn på 200 grader (over og undervarme)
Krydrede kjøttboller proppfulle av smak og en lettvint og kremet currysaus med et lite kick. Varm kjøttboller i saus og server med ris og grønnsaker etter eget ønske
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.