Oppskrifter. Det er deilig En av de beste tingene med helgen er å ha god tid til frokost. Jeg virkelig elskerhelgefrokoster med nybakt brød ellerrundstykker, godt pålegg og nytraktet kaffe
Egg er fantastisk. I tillegg kan man tilbrede og spise det på så mange ulike måter. Her har jeg valgt speilegg akkompagnert av en salat bestående av ruccola, rødløk, cottage cheese og orange snackpaprika
Hell deigen over i to godt smurte former og strø overgresskarkjerner. 60 g gresskarkjerner. La deigen heve i cirka 30 minutterunder et klede. La heve i cirka 45 minutter. Sett formene i ovnen og stek brødene på 225 grader i 40 minutter. Ta dem så ut av formene og stek opp ned på rist i 15-20 minutter til. 60 g gresskarkjerner
Lisbeth Solheim AS | -ny energi, ny glede, nytt liv
Enkelt og supergodt lavkarbobrød. Ingen kommentarer. Dette brødet er kjempeenkelt å lage. Og når brødene er avkjølet skjærer jeg det i skiver og fryser det ned
Jeg vet dereer ganske mange, for jeg møterderehver eneste dag. Jeg kunne skrevet om hvor lite viktig tallet på vekten er, hvordan man skal være glad i den kroppen man har
Jeg elsker iskaffe. Og har testet mange ulike varianter (klikk på bilder for oppskrift). Min nye favoritt er en nydelig kremet Frappè som jeg drikkerHVER dag
Det er mandag, det er tirsdag, det er onsdag, jeg vet ikke. Det er ikke så viktig. Det erferie. Sommerdagenerenner som en lang, rolig elv med kun enkelte innslag av litt sure miner og dårlig stemning
Du trenger. •Melis (avhengig av hvordan du pynter). •Nonstop eller annet godteri du vil pynte med. 2)Ta en etter en inn i mikroen så de blir litt myke(de skal IKKE smelte). 3)Skjer av en rad på de korte sidene på to av platene, bruk 2 andre plater til taket(de skal ikke skjæres i). 4)Ta den femte platen og skjær så det er 2 hele rader før det går på skrått oppover,gjør det to ganger. 6)Sett først sammen de to langsidene og så de to korte derettersetter du på taket. 7)Tilslutt kan du eventuelt skjære til melkehjerter så det blir en pipe(da skjærer du bare av tre av kantene). 8)La det stå litt kjølig i et par timer så det stivner. •5 plater sjokolade 200 g pr plate (tilsvarer fem freia sjokoladeplater tilsammen). •1 pk melkehjerter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.