Hjemmelagde "Smørbukk" karameller Hjemmelaget gotteri krever litt arbeid og litt rot på kjøkkenet, men du verden så gøy det er å lage gotteriet selv ganske enkelt
Lammeskank med mye smak Lammeskank har jeg aldri laget før, men jeg har hatt lyst mange ganger. Jeg har alltid tenkt at det er litt mye styr å lage det, og at jeg var usikker på om jeg virkelig ville få det til Rimmis.blogg.no
Festmeny med lammeskank og Italiensk rødvin Lammeskank er noe av det beste jeg vet. Og selv om lam blir mest brukt i høst og vintersesongen, blir det brukt året igjennom hos oss Anne Karins Mat og Vin
Slow Food: Lammeskanker Har hentet inspirasjon og justert etter mine egne smaksløker. Braiserte lammeskanker er stilig å servere og smaker utrolig godt MONICAS MATVERDEN
Tomatisert lammeskank med mandelmos og rotgrønnsaker Som dere sikkert skjønner så er skank en av mine yndlingsretter. Lam er i høysesong og det må utnyttes Matforelskelse