Foliebakt salmalaks med chili, ingefær og friskeurter. Mange er godt i gang med påskeferien. Hos oss er det tradisjon å ha god søndags middag med dessert uansett søndag, og med påske i tillegg så må det bli godt
Vilt kjøtt er etter min mening en av den beste kildene til animalsk protein som finnes - friske dyr som har levd et godt liv og beitet på gress, bær og alt annet skogen har å by på
Server med en skål olivenolje med litt balsamico eddik og litt havsaltflak…. Knip av det du ønsker av de friskeurter og finhakk dette, ta Oregano, og finhakk hvitløk
Etter en lengre tur med pelsdotten Dennis, blir det nå bare sofa-tjeneste resten av kvelden. I dag rant dagen bare ivei-har fortsatt ikke helt skjønt hvor den er blitt av
Rull inn grønnsakene, og vårrulle er klare til å serveres med sweet chilli ved siden av. Disse friske vårrullene er fulle av sprø og knasende grønnsaker, og skal ikke friteres
Det er enkelt å lage og er noe av det jeg spiser mest av når det gjelder "søtsaker ". Prøvde en variant med sitron som ble utrolig godt og veldig friskt
Det er gøy medurter -. og de fleste trives med det. hvis du har lyst til å dyrke dine egne urter. Og det er liv i alle - selv koriander og dill som jeg pleier å slite litt med
Legger selvfølgelig også med oppskriften slik at alle kan ta glede av den. En blanding mellom det syrlige og det søte utgjør en herlig kombinasjon som gjør at du lett kan spise mange av disse
Nå smaker det godt med en sunn, frisk og sommerlig dessert. Ingredienser Vaniljekesam fra Tine Ferske jorbær Ferske blåbær Ferske bringebær Friske mynteblader Fremgangsmåte Skyll bærene og legg de på et tørkepapir eller lignende slik at de får tørke seg [
Hell av vannet når de er nesten ferdigkokte. Smørflyndre tar kun et par minutter å tilberede. Legg fenikkelen i kasserollen med appelsinsaften og kok dem møre
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.