Havre er jo så godt, og sammen med solsikkekjerner og havsalt er dette snadder for ganen. Disse havreknekkebrødene er enkle å lage, de smaker nydelig og de metter veldig
Fordel kyllingbitene (rå) og spinatblandingen over den forstekte paibunnen, fortsett med noen gode biter medfetaost, hell over melk- og fløteblandingen og avslutt med å drysse pinjekjerner og revet ost på toppen
Disse er glutenfrie, proteinrike, sukkerfrie ogmed mye næring. Pannekakene serverte jeg med blåbærsyltetøy og "bacon" av hamburgerrygg/skinke som jeg delte i biter og stekte litt i panna
Det ble et kjempegodt måltid med en ny vri. Jeg hadde ost, brokkoli, agurk og reinsdyrspølse. Etter å ha vært en tur i statene og sett de gode franske pannekakene (crepes) de lager der, så tenkte jeg at jeg måtte prøve meg på en variant her
Ha i terninger medostogskinke. (kan ha i en ss eller to med nøytral yoghurt i tillegg om du vil). Denne oppskriften har jeg komponert selv, nydelige muffins med litt "pizzasmak"
Tilsett det våte under omrøring, så ostogskinke. 2pk semper grov2ss bakepulver1ts salt200g smør800g melk300g yoghurt/rømme/kesam 200g revet ost150gskinkelegg det tørre i bakebollen sammen med smør i terninger og bland til smøret er smuldret. 300g yoghurt. 200g revet ost. 150g skinke
Bland ostog basilikum i en blender og smak til med salt og pepper. Toppe med sprø skinke. Kok pastaen etter anvisning på pakken, hell fra vannet i et dørslag og bland pastaen med hvitløk og tomatsaus
Det finnes mange pølser som reklameres med å være glutenfrie, men til nåer det bare leiv vidar som kan garantere "ingen spor" og som ikke inneholder glukose osv fra hvete
Her kommer en god oppskrift på deilige frokostvafflermedostogskinke. Ikke vær redd for å eksperimentere med vaffeljernet for å lage litt andre ting enn bare de kjedelige vafflene med rømme og syltetøy
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.