"Nussara. Vet du hvor Satay kommer fra. ", spør Lars Lian smilende. For dere som ikke vet hvem denne karen er så har han vært blant landets fremste konditorer, og vært med på kokkelandslaget og konditorlaget, og ikke minst hjernen bak konsepter Jordbærpikene og Choco Boco
Denne helga ble det en tur på Mathallen for å handle inn noe skikkelig god helgemat. Der får man anledning til å smake på mye mat man ikke finner i de vanlige dagligvarebutikkene
Oppdatert oppskriften på disse NYDELIGE kokosbollene. 3 eggehviter. 2 ss sukrin melis. 1 pose porsjonspakke stevia (se på siden om det jeg bestiller fra iherb)
Det er begrenset hva man kan finne av posesauser når man skal ha både glutenfri og vegansk versjon. Heldigvis kan man enkelt lage brunsaus fra bunnen med bokvetemel
LIKE KAKEMILLA ON FACEBOOK HEREEnglish version along with NorwegianNorsk. (English below)Denne sjokoladekremen ble jeg skikkelig, skikkelig fornøyd med
Kokosboller som hjemme hos oss blir laget uten sjokolade og kokos. Bare det gode hvite inni. Det går også an å tilsette litt farge, gult for påske, rødt for jul osv