Lammelår av villsau med sellerirotmos, smørstekte grønnsaker og kantarellsaus med einerbær
Siws matblogg
Siws matblogg
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2-3 porsjoner
  • 1 stk lammelår av villsau,
  • 1,1 kg
  • 1 ts salt
  • ½ ts pepper
  • 90 grader Lammelår
  • 90-120 minutter Ta lammelåret ut av ovnen og la det hvile ca
  • 15 minutter før du skjærer i det
  • 300 g poteter
  • 300 g sellerirot
  • 1 dl melk
  • 30 g meierismør
  • ½ ts salt
  • 1 ss tørket persille
  • ¼ ts pepper
  • 200 g kantarell
  • 1 ss meierismør
  • 5 knuste einerbær
  • 3 dl fløte
  • ½ dl kraft fra ferdigstekt lammelår
  • salt og pepper

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.