Tomatsild er min favoritt av sildeartene i julen. Tomatsild. 29. 11. 2014 kl. 15. 51 i. Pålegg. Ingen kommentarer. Denne oppskriften lærte jeg av ei venninne for nesten 17 år siden og har brukt den hver jul siden
) Dette er en oppskrift jeg har basert på Tante Elisabeths tomatsild. La det stå i kjøleskapet hvertfall over natten, men lag gjerne tomatsilden 1 1/2 til 2 dager før den skal spises, da blir den ekstra god
Da var årets julesild ferdig laget,rettere sagt tomatsilden,og tenk bare en uke forsinket,hihiMen det betyr ingenting,bare det blir en dag med ferske rundstykker,brød og knekkebrød og hjemmelaget tomatsild og rekesalt,så gjør det ingenting om jeg er litt forsinket med alt i år
Tomatsild skal egentlig modne en ukes tid, men jeg synes. God sild hører julen til. Det er norsk tradisjonsmat med lange tradisjoner, og her kommer en av mine favoritter
Jeg må innrømme at sild ikke er min favorittrett, men denne tomatsilden liker jeg veldig godt, og andre som har smakt den som heller ikke er "silde mennesker" har ofte likt denne
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.