Biff med sjampinjonggodt og ostegratinerte poteter med blomkål
Siws matblogg
Siws matblogg
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 150-250 g biffstykke pr persjon
  • salt og pepper
  • smør til steking
  • 5 minutter på hver side avhengig av om du ønsker det rødt eller grått inni. Når kjøttet er ferdig stekt legges det på fat, gjerne oppvarmet, og la kjøttet hvile i noen minutter før servering. Dette fordi at kraften skal få sette seg i kjøttet. Ellers vil du oppleve at dersom du skjærer i kjøttet når du har tatt det ut av pannen at kraften vil sige ut av kjøttet. Serveres med sjampinjonggodt og ostegratinerte poteter med blomkål. Velbekomme
  • 4 porsjoner
  • 12 stk mellomstore sjampinjonger
  • 1 stk rød paprika
  • 2 stk vårløk
  • 2 stk hvitløkbåter
  • 1 ss meierismør
  • salt

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.