600 g oksekjøtt - mørbrad, bankekjøtt eller bibringeSmør til bruning1 kvast rosmarin1 kvast timian1 laubærblad2 løk2 gulrøtter1/2 purre1/2 sellerirot60 g smør40 g mel1 l vannSalt og pepper1 kvast bladpersilleSkjær kjøttet i terninger, og brun dem i smør i ei panne
Bibringe og høyrygg er kjøtt som er billig og godt til denne type retter. Bibringen har mere fett enn høyryggen, og trenger lengere koketid for å bli mør
Eple- og rødvinsbraisert svinekam med sjy er klar til servering. . De som har fulgt bloggen min, har nok fått med seg at jeg liker å lage mat som får lov å stå litt i ovnen
Denne søndagen fikk et godt stykke bibringe prøve seg på et maratonløp i Sviddå. Bibringe – det kraftige, smakfulle kjøttet som sitter på oksens ribbein og som krever lang bearbeidingstid for å bli…
Til denne retten kan du gjerne bruke rimelig grytekjøtt som bibringe, bankekjøtt, høyrygg eller bog. Bibringe betegnes ofte som "det simpleste storfekjøttet", fordi det inneholder en god del isprengt fett og bein
Kjøtt med mye bein (fårikålkjøtt, bibringe e. Jeg har tidligere skrevet om mengdeberegning av fisk. Noen spurte meg etter dette om jeg hadde en liste for kjøtt også
Jeg sier bare rødvinsbraiserte lammeskanker…. Selv om vi i Norge er over gjennomsnittet kjøpesterke, betyr ikke det at jeg vil bruke hele månedslønna på mat
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.