Coq au vin
bodils lille blogg
bodils lille blogg
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 kylling
  • 4 skiver bacon
  • 2 ss smør eller olje
  • 1 skrelt løk
  • 1 purre
  • 1 stor gulrot
  • 15 skrelte småløk
  • 4 dl rødvin
  • 1,5 ts salt
  • 1 laurbærblad
  • 1/2 ts timian
  • 1/4 ts pepper
  • 1 presset hvitløksfedd
  • 150 g frisk sjampinjong
  • 2 ss hvetemel
  • Persille
  • 6. Del soppen i skiver, og fres den i pannen
  • 2 ss hvetemel utrørt i
  • 3 ss vann
  • 3 minutter til

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.