Verden beste kanelboller av den sunne sorten (uten melk)
Sunndessert.no
Sunndessert.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 20 Minutter Koke
  • 20 Minutter Total tid
  • 40 Minutter Ingredienser kan kjøpes på alt
  • 170 gram mandelmel 25 gram kokosmel ¼ ts bakepulver ½ ts salt 3 ss flytende kokosolje 2 ss honning 2 egg (romtemperatur) 1 ss vaniljepulver 1-2 ss kokossukker Fyll 3 ss kokossukker 2 ss kanel 2 ss kokosolje En liten neve rosiner rosiner (hvis ønskelig) En neve pekannøtter (hakket) Glasur 1 ss kopp honning 2 ss kokosolje (flytende) ¼ ts mandelekstrakt 2 ts vaniljepulver Instruksjoner Sett ovnen på 175 grader celsius. Miks sammen de tørre ingrediensene til deigen i en bolle og de våte ingrediensene i en annen bolle. Miks til slutt sammen begge. Finn fram 2 stk bakepapir som dekker en vanlig stekeplate. Legg deigen på det ene papiret, og legg det andre papiret ovenpå deigen. Kjevle ut deigen og fjern bakepapiret på toppen. Bland sammen alle ingredienser til fyllet og legg det jevnt utover deigen. Rull deigen sammen til en lang pølse. Kutt deigen opp i mindre små "pølser", slik at du får kanelruller. Stek i ovnen på 175 grader i 20 minutter Bland sammen ingrediensene til glasuren og smør det utover kanelrullene. 3.2.2807

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.