25 cm
eller passe størrelse i forhold til sukkerbrødet. Husk at det skal være tre lag. Legg ett lag med sukkerbrød i bunnen, ha så over 1/3 av kaffeblandigen. Dekk så med 1/3 av mascarponekremen. Legg så på et nytt lag av sukkerbrødet, deretter kaffeblandingen og så mascaropnekremen. Gjenta en tredje gang. Dryss til slutt over kakao og sett i kjøleskapet et par timer før servering.
Innimellom så treffer man på en oppskrift som virkelig gjør kakebakerlivet verdt å leve. Denne kaken her er hentet fra boken Slikkepott av Lise Finckenhagen og går under navnet konfektkake
Verdensbeste helkornbrød. 27. 07. 2015 kl. 11. 13 i. Brød. 4 kommentarer. Dette brødet ble kåret til vinner av brødkonkurransen i Allers høsten 2010, og Gunnvor Refsdal er står bak oppskriften
I dag skal jeg friste dere med denne himmelske browniesen pyntet med et hjerte av melis. Denne herligheten faller garantert i smak hos alle kake og sjokolade elskere
Vet du hvilke oppskrifter som er de aller, aller beste. Det er de du trygler om å få arve etter å ha fått en fantastisk kake eller rett servert hos vedkommende
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.