Helstekt ytrefilet av svin er en fantastisk fin råvare. Ha en god klatt smør i stekepannen og la det bli nøttebrunt, strø salt og pepper på svinefileten og brun den pent gylden på alle sider
Jeg hadde kjøpt ytrefilet av svin, men her kan du sikkert bruke indrefilet hvis du liker det best. Og siden det nå er et nytt år, med nye muligheter, prøvde jeg meg frem med svin, kremost og parmaskinke
Dersom du er som meg ligger det av en eller annen merkelig grunn alltid en svinefilet der. ca 600 g svinefilet. Svinet lot jeg først kose seg litt i en blanding av sennep, honning, rosmarin og timian i ca 1 time, deretter rett i sous vide på 60 grader i ca 1 time. Jeg liker mitt svin på 60 grader. ca 600 g svinefilet
Marinade. Raps-og olivenolje3 fedd hvitløk1ts havsalt2ts chilli og limekrydder (evt. 1 finhakket fersk chilli uten frø)1/2 presset sitron2ts pepperLegg ytrefileeten i marinaden og sett den i kjøleskapet minst 2 timer
Men denne gangen kjøpte jeg likevel et stykke sennepsmarinert ytrefilet. Det er sjelden jeg kjøper ferdigmarinert kjøtt, for jeg liker å bestemme smakene selv
Svinebiffene krydres med salt og pepper og stekes i smør i to minutter på hver side. Det er siste dag av sommerferien for min del og jeg grugleder meg til å starte på den hektiske hverdagen igjen
Teriyaki marinert ytrefilet av svin, med tomatsaus, nykål og gulerøtter. Svinekjøtt er på mange måter et svært anvendelig råmateriale og utgangspunkt for et utall av retter
Baconsurret svin med mangosalsa 2016-02-02 13. Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 500 g ytrefilet av svin 4 baconskiver. Fremgangsmåte Surr baconskiver rundt svinefileten og legg i en ildfast form, stek i ovnen på 180 grader i 17-18 min. 500 g ytrefilet av svin
6 personer1,5 kg stykke ytrefilet av okseFlaksalt og nykvernet pepper2 lauberblader1 dl olivenolje1 dl balsamicoLegg kjøttet i en ildfast form. 1,5 kg stykke ytrefilet av okse
Svin med bacon er en klassiker jeg aldri blir lei. I dag laget jeg nettopp svin med bacon til middag. Legg grønnsakene på bakeplaten sammen med svinefileten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.