Server med tykk brun saus, kokte poteter, oghjemmelaget surkål og gulrøtter. Dagen før steking smører du ribben godt inn med salt og pepper, pakker det hele inn i aluminiumsfolie og lar det stå i kjøleskapet natten over
Fennikelstekt ribbemed karamellisert rødkål - Den retten passer året rundt og du kan servere den som et smørbrød eller som her, med en deilig fløyelsmyk potetpuré med parmesan
Har stekt ferdigkrydret fersk ribbe fra Coop Mega. Hjemmelaget kålrabistappe. Dampet 1 hel kålrabi og 3 gulrøtter. Ha i 3-4 ss med fett fra ribben når den er ferdig stekt, og salt og pepper. 1 hel kålrabi og
Smak til med salt og pepper, og tilsett blomkålen du kokte på starten. Tilsett valgfri mengde baconog så er det bare å nyte Du kan også ha brød til, men det droppet jo vi
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.