Tilsett mer fransk krydder som rosmarin, ett par laurbærblader, timian eller provence krydder. Det høres fancy ut og det smaker fancy, men egentlig er dette en super enkel langtidskokt hønsegryte
Dette er en sjokolademousse som smelter på tungen. Smelt sjokoladen i en metallbolle over vannbad. Vend litt og litt av sjokoladeblandingen inn i kremen (ikke omvendt)
Ostekake og crème brûlée i kombinasjon – ja, det går an. Den karakteristiske, gyllenbrune sukkerskorpen som kjennetegner desserten kan man også lage på disse kakebitene
Créme Brûlée er en utrolig god fransk dessert med ekte vaniljesmak. Det er en perfekt dessert å servere til gjester eller å kose seg med når man får lyst på noe ekstra godt
Har lenge hatt lyst til å lage coq au vin, nå ble det en anledning, og jeg ble ikke skuffet. Retten er heller ikke vanskelig å tilberede, men det tar litt tid
Jeg laget pappas favoritt crème brûlée, men jeg prøvde meg på en ny variant med ferske bringebær. Den ble veldig frisk og god og falt i smak hos alle sammen
Rør gjær ut i vann og la det stå et øyeblikk. Konsistensen skal være nærmest flytende. Fordel smøret i klatter over deigen, dekkdet til og la det heve i en times tid
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.