Jeg gikktilbaketil de gamle utprøvde metodene, leirgryteoglangtidssteking. Det retten som imin barndom ogtidligvoksenliv var kjøttmiddagen over alle kjøttmiddager
Kjempegodt tilbehørtil røkt kjøtt, pølser ogpinnekjøtt. Kok grønnsakene møre i lettsaltet vann. Jeg bruker gulrøtter i retten, det blir en littmildere smak og en nydelig farge
Nå er det nå slik at det ikke bare er vestlendingene som nyter den herligeogunike smaken av saltet pinnekjøtti løpet av julen, da nordmenn flest har begynt å få øynene opp for denne maten i nyere tider
Om man ikke har dette kan man også bruke en innsatsi en kjele for å lage et lokk. Legg pinnekjøtteti vann for rehydrere over natten før det skal spises
Skrell søtpotene og skjær dem i tykke skiver. Salt og pepper. Livet er for kort til å begrense inntaket av kanskje Norges beste signaturretttil én eneste middagi året
Pinnekjøtt, forberedelse ogkokingileirgryte se HER. Ferdigkoktpinnekjøttileirgryte. dag jul og da var det på høy tid å spise opp resten av pinnekjøtteti fryseren
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.