Friske blåbær, bringebærogjordbær (Du kan bruke andre bær/frukt hvis du vil). Det som er dumt medpavlova er at man ikke kan stikke i den for å finne ut om den er ferdig
Pynt medbær. Pisk kremfløten stiv og bland med vaniljekremen - så mye du ønsker. Pisk eggehvitene (som må være helt uten rester av eggeplommer) lett sammen med litt av sukkeret til en tykk marengsmasse
Denne Pavlovaen er med en luftig sjokoladekrem, og den falt i god smak hos de som fikk den med seg hjem etter at jeg var ferdig med baking og hadde fått tatt bilder
Med litt lemoncurd på pavlovaen tar du den gode kaka til nye høyder. Vask og del opp bærog pynt. Bland sukker, maisenna og vaniljesukker, og tilsett det litt etter litt i eggehvitene mens du fortsatt visper
Sprø utenpå, myk inni og toppet med sjokoladekrem, bær, hvit sjokolade og pistasj. Bland maisennaen med resten av sukkeret og hell gradvis inni eggehvitene
Slik pynter du årets festkake Pavlovamed appelsinkrem, karameliserte hasselnøtter og sommerens bær. Pavlovamed appelsinkrem er en nytelse som er vel verdt og prøve
Siden jeg jo jobber hardt for å bli trøndersk så kunne jeg ikke la muligheten til å lage pavlova gå fra meg, og benyttet meg av muligheten som lå i min egen fødselsdag
Disse pavlova redene regelrett smelter i munnen, det er sprøtt på utsiden, seigt og marshmellows lignende på innsiden toppet med nydelig karamell ogfrukt så er dette en innertier å servere til gjeseter, eller å lage til lørdagskosen
En større prosent fruktose enn glukose (fruktosen i sukrosen regnes ogsåmed) gjør at fruktogbær er søtt uten å påføre kroppen det sjokket den ville fått om det var ren glukose og/eller sukrose
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.