♦ Smør pesto over torskefiletene og legg i en ildfast form med spekeskinke surret rundt, bak i ovnen på 180 grader i 20 min ♦ Skjær en søtpotet i mindre biter og bak i ovnen på 180 grader i 20-25 min ved siden av torsken.
♦ Stek wokblanding varm i en panne, smak til med salt og pepper.
Når man surrer den inni blant annet spekeskinke, beholder den saftigheten lettere. Indrefilet er noe av det møreste kjøttet du kan få, i hvert fall til en så rimeligpris
retten smakte aldeles nydelig, noe av spekeskinken ble sprøstekt og smakte utrolig godt til den mildetorskesmaken, sausen hadde en passelig krydret smak og passet godt til både fisk og spekeskinke, grønnsakene sammen med dette ble aldeles nydelig og var på restaurant nivå
Den nøytrale torskefileten går godt sammen med det meste av tilbehør så jeg valgte å bruke pesto med en frisk smak av basilikum, toppe med salt bacon og bakes i ovnen med poteter og asparges
salat som tilbehør. Kok gulrøttene i lettsaltet vann i noen minutter. Hell av vannet og legg de sammen med resten av grønnsakene og fiskeni en smurt, ildfast form
Denne gangen brukte jeg ovnsbakte grønnsaker. )Torskefilet eller annen hvitfiskDillGressløkRødløkHvitløkFriskchilisalt og pepperSpekeskinkeSitronDet kommer veldig an på hvor store fileter du får tak og hvor mange som skal spise
Retten ble itillegg servert med potetmos og ovnsbakte cherrytomater og smakte nydelig. Jeg synes det er viktig å spisefisken når den er i sesong, og nå er det jo tid for torskigjen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.