Så da står jeg igjen med to oppskrifter og begge kommer i fra bakerier i New York. Den skal gå an å skjære brownien i fine biter uten at man må grave ut av forma med skje
Pavlova med appelsin- ogsitron curd – når kaka blir så god at mannen tar den med på trening…. Jeg bestemte meg for å prøve med appelsin curd, og tok utgangspunkt i en curd jeg hadde lagd før
Kle en brødform med bakepapir. Kaker og søt bakst. Syrlig-søte sitronruter. (jeg brukte bare i bunn, burde tatt med sidene, lettere nå kaken skal skjæres opp
Bland sammen kjekssmuler, kanel og smør. Visp sammen rømme, sukker og vaniljefrø. Kle en liten langpanne (20 x 30 cm) eller en springform (22 cm) med bakepapir. Trykk blandingen jevnt ut i formen og stek bunnen ved 175 °C i 10 minutter. 150 g bringebær
Før Desember måned kommer og juleoppskriftene kjem på rad og rekke, så må eg dele oppskrift på ei frisk, søt og veldig god ostekakemed smak av bringebærog kvit sjokolade
Kraftige smaker av sitronogbringebær, kan serveres med is eller litt krem. Perfekt kake til kaffen, også veldig god med litt pisket krem eller vaniljeis til
Kan serveres som den er med litt is til, eller du kan raspe hvit sjokolade å ha over. I en mikse bolle tilsetter du smør, sukker , sitronog vaniljeekstrakt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.