Lagt over stekt løkog sopp, krydret med salt og pepper ♪♪. Stek kyllingfilet raskt i en varm panne med smør på begge sider, krydre dem med salt og pepper
Serveres med hva du måtte ønske av poteter, ris eller pasta. Den kan man lage selv også, lages som vanlig sennepssaus som man bruker til gravlaks, men bytter ut dill med kjørvel og tilsetter litt hvitløk
Del soppen i skiver og stek den raskt i smør på stekepannen, bland sammen sopp ogløk i en liten kjele og tøm over fløten og en skvett hvitvin og la det stå og småsurre til det tykner, smak til med salt, pepper
Krydre med nykvernet salt og pepper, og dryss gjerne litt revet persille over. Det meste av næringsstoffene sitter i skallet, derfor liker jeg å ovnsbake små potetermed skallet på
Ha litt god olje i en ildfast form og legg i poteterog grønnsaker, dryss over salt, pepper og timian, vend rundt på grønnsakene slik at du får jevnt fordelt olje og krydder
Deilige stekte potetermed sprø skorpe og smak av hvitløkog krydder Nammis. Skjær poteter i båter, tilsett det du vil av krydder og andre grønnsaker, og bak i ovnen til alt er sprøtt og gjennomstekt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.