10. 01. 2018. Ostekake og crème brûlée i kombinasjon – ja, det går an. Her forvandles den klassiske, franske desserten «crème brulée» til dekadente porsjonskaker som smaker nydelig av vanilje
Crème brûlée med appelsin. 11. 03. 2015. Det nærmer seg påske og da er appelsiner på sitt mest populære. Vil du lage en alldeles nydelig dessert med appelsin, kan jeg anbefale deg "Crème brûlée med appelsin"
Créme Brûlée er en utrolig god fransk dessert med ekte vaniljesmak. Det er en perfekt dessert å servere til gjester eller å kose seg med når man får lyst på noe ekstra godt
I dag har pappa bursdag og My Little Kitchen er 1/2 år. Jeg laget pappas favoritt crème brûlée, men jeg prøvde meg på en ny variant med ferske bringebær
Lett rørte multer. Mange kjøper eller har høstet multer til julen. Ofte ligger disse i store litersspann og du trenger kanskje ikke bruke alt i multekremen
7 dl kremfløte1 vaniljestang delt i to på langs6 små eggeplommer100 g sukkerFriske bringebær Litt ekstra sukker til karamelliseringen til slutt Forvarm ovnen til 180 grader
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.