Kle ett stekebrett med bakepapir og fordel nøttene over. Heldige meg vant ingredisene til å lage karamelliserte nøtter fra Helios på en Facebook konkurranse
Rist mandler og nøtter i en tørr, varm panne. Ha i mandler og nøtter, og la det putre i 1-2 minutter til de er glaserte. 3/4 dl hasselnøtter. 1/2 dl valnøtter. 3/4 dl cashewnøtter
Fordel marengsen utover bakebrettet. Mailboksen er ryddet, det meste kjører, så om en liten uke kan jeg forhåpentligvis senke skuldrene og bare kose meg med kunder, små prosjekter og så klart bloggen
herlige nøttermed en asiatisk tvist. Kle et stekebrett med bakepapir. noen rå usaltede nøtter. Singapore Slingen var helt ok, det som jeg opplevde som mer originalt med stedet var havet av peanøtter vi vasset i
Jeg tror nok jeg vil bytte ut sukker med melis neste gang for å ikke få sukkerkorn i marengsen. Denne gangen introduserte hun meg for smakstilsetninger i marengs
Denne gangen lagde jeg noen spøkelses marengsmed gull sukkerperler til øyne. De kan lages som enkle topper med foskjellige tip'er som du sprøyter ut på bakepapiret
Da er det lurt å lage marengs, og nå før jul passer det fint å lage marengsmedhasselnøtter. Eller frister det mer med en pavlova med vaniljekrem og bær
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.