Tomatsild. 29. 11. 2014 kl. 15. 51 i. Pålegg. Ingen kommentarer. Tomatsild er min favoritt av sildeartene i julen. Denne oppskriften lærte jeg av ei venninne for nesten 17 år siden og har brukt den hver jul siden
Sild er noe jeg kun spiser til jul, men da til gjengjeld mye av det. Jeg burde kanskje begynne og lage det oftere i løpet av året, men det er vel noe med at det minner meg så sterkt om julen
Mmmmm. Klarer nesten ikke vente. ) Dette er en oppskrift jeg har basert på Tante Elisabeths tomatsild. var ikke veldig glad i sild før jeg smakte denne
LikFacebook27Twitter0Google+0Pinterest0. Når jeg stiller meg opp til jul og lager tomatsild, da føler jeg meg som ei sikkelig kjerring…føler rett og slett at det hagler kjerringpoeng
Da var årets julesild ferdig laget,rettere sagt tomatsilden,og tenk bare en uke forsinket,hihiMen det betyr ingenting,bare det blir en dag med ferske rundstykker,brød og knekkebrød og hjemmelaget tomatsild og rekesalt,så gjør det ingenting om jeg er litt forsinket med alt i år
Jeg må innrømme at sild ikke er min favorittrett, men denne tomatsilden liker jeg veldig godt, og andre som har smakt den som heller ikke er "silde mennesker" har ofte likt denne
Denne tomatsilden er min favorittsild og mitt favorittpålegg til jul. Som annen sild er det lett å lage og bør lages minst ett døgn før servering og den har alltid sin naturlige plass på et julekoldtbord
Sursild. Tomatsild. Da har jeg laget det siste jeg skal forberede nå før jul. I denne omgang, i alle fall. Min morfar på nesten 91 år har nemlig kommet sørover for å feire jul med oss, og derfor måtte jeg jo lage sild
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.