Da passer det bra med svinestek og fastelavnsboller i dag. Ferdig dampet svinestek. Fastelavn er et ord som stammer fra det nedertyske ordet for «kvelden før fasten»
Svinestekav bog med sprø svor. oktober gjennom mange år, men nå fremskyndes den til siste tirsdag i september, for bedre å treffe toppen av den norske eplehøsten
Svinestekav bog med sprø svor. oktober gjennom mange år, men nå fremskyndes den til siste tirsdag i september, for bedre å treffe toppen av den norske eplehøsten
Så er halvdelen av melken helt i, og kokingen, eller surringen er igang. Svinesteken er brunet rundt, og smakstilsetterne er lagt i, og får surre med noen minutter
Det som er ekstra fint med denne butikken er at den er med i en av de store butikkjedene, slik at det hender seg at det finnes gode tilbud på kjøtt der også
Svoret bør bli sprøtt og smakfult av dette. Svinestek er noe vi spiser året rundt. (Skulle den ikke bli det, kjører du opp temperaturen i noen korte minutter for å “svi” av svoret litt, men det er sjeldent det trenges om du er flink til å dynke kraft oppå den den siste timen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.