Server lammeskankene med de bakte grønnsakene, kraften og deilig hjemmelaget potetmos. Når vi har lammesesong er honningglaserte lammeskanker en nydelig delikatesse som passer til fest og feiring
Når du først har fått alt i gryten og satt den i stekeovnen er du egentlig ferdig med middagen, da står den bare der og koser seg til den er ferdig, og du har bare potetmosenog borddekkingen å tenke på
Braiserte lammeskanker med rotgrønnsakerog fritert pastinakk appeared first on Elin Larsen. Ferske lammeskanker, hjemmelaget oksekraft, rødvin, krydder, rotgrønnsaker som er kokt lenge i en gryte servert sammen med fritert pastinakk er en smaksopplevelse en sent vil glemme
Bak nye grønnsaker og server med båtpoteter eller potetmos. I dag lager vi middag med lammeskank, smakfullt og deilig kjøtt som trenger litt ekstra tid og oppmerksomhet før det blir et fabelaktig middag
Salt og pepper. Gni inn lammet med salt og pepper. Varm olje og smør i en tykkbunnet panne, ha i hvitløkene (skal være hele) og brun kjøttet godt før det legges over i en ildfast form
Min svigerinne hadde med seg flere kg lammeskanker hjem til nord på påskeferie. Det er fremdeles noen ledige plasser, så det er bare å hive deg med om du har lyst og anledning
Honningglasert lammeskank med rødvinssaus, kantareller, råstekte grønnsaker, selleri- og potetpuré. Kjøttet er så mørt at det kan spises med skje, og sausen jeg kokte skankene i smakte så nydelig at den lille resten som ble til overs faktisk ble forsiktig vakuumpakket og fryst ned
Dette serverer jeg med en hjemmelaget potetmos med selleri og pastinakk. Velkommen til sakte utvikling av smaker der alt av sener og fett er smeltet sammen med kjøttet til en helt annerledes og himmelsk smaksopplevelse
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.